Nieuws

Vboek is ons back-office systeem speciaal ontwikkeld voor de boekhandel. Vboek is nu uitgebreid met ISBN-lookup.

Vboek3 bèta versie is online en wordt getest.


Tegelijkertijd is dit back-office systeem ook geschikt gemaakt voor andere producten van het midden- en kleinbedrijf. In principe is een virtuele winkel met alle soorten artikelen mogelijk. Dit systeem zullen we Vbo (Virtuele backOffice) noemen.


Er is nu ook een back-office systeem beschikbaar voor het organiseren van evenementen.


Bezoek ook ons Antiquariaat Betaboeken


Vboek

Office management

voor oa. het gebruikersbeheer, diverse instellingen en uploads.
Deze module is vereist voor alle configuraties van Vboek. Hiermee beheert u de gebruikers en hun toegangsrechten. Uw uploads naar andere sites worden hier gemaakt. Ook als u een website heeft met uitbreidingen als etalage of gastenboek, vindt u in deze afdeling de tools om daarmee te werken.

€ 100,-

De basis

is de boeken/prenten module.
Hiermee heeft u een zeer uitgebreide interface om uw boeken/prenten database te benaderen en te onderhouden. Het formulier om boeken/prenten in te voeren wordt naar uw wensen op maat gemaakt. Daarnaast zijn talloze standaard mogelijkheden aanwezig om uw voorraad te beheren, te wijzigen en te onderhouden.

€ 250,-

Uit te breiden

met klantenbeheer en facturatie.
Deze module koppelt klanten en boeken/prenten aan facturatie. U kunt bij elke klant zien wat deze gekocht heeft en ook bv zijn betalingsgedrag. Ook kunt u bij de verkochte boeken/prenten met één klik naar de bijhorende factuur.

€ 250,-

Orderverwerking

koppelt bestellingen/boekingen die via uw webshop binnenkomen, rechtstreeks aan de andere modules. Klantgegevens worden vergeleken met in uw database reeds aanwezige klanten. Afhankelijk van de uitkomst van deze vergelijking kunt u de nieuwe klant opslaan of een reeds bestaande klant gebruiken voor de verwerking van de bestelling.

€ 100,-

Licentie

Het gebruik valt onder licentie waarbij ruimte is voor 10 gebruikers. Alle gebruikers hebben een eigen toegang met paswoord. De rechten op toegang voor de verschillende onderdelen van het pakket kunt alleen u toewijzen aan de verschillende gebruikers. Updates en nieuwere vesies vallen hier ook onder, dus u betaalt niets voor verbeteringen aan het pakket. Indien u nog specifieke uitbreidingen of wijzigingen wilt, dan is dat mogelijk, maar afhankelijk van het nut voor de andere licentiehouders, betaalt u daar extra ontwikkelkosten voor. De maandeijkse kosten zijn tot 10 gebruikers, voor meer gebruikers komt daar per 10 extra gebruikers € 5,- bovenop.

€ 15,-
€ 5,-