Nieuws

Vboek is ons back-office systeem speciaal ontwikkeld voor de boekhandel. Vboek is nu uitgebreid met ISBN-lookup.

Vboek3 bèta versie is online en wordt getest.


Tegelijkertijd is dit back-office systeem ook geschikt gemaakt voor andere producten van het midden- en kleinbedrijf. In principe is een virtuele winkel met alle soorten artikelen mogelijk. Dit systeem zullen we Vbo (Virtuele backOffice) noemen.


Er is nu ook een back-office systeem beschikbaar voor het organiseren van evenementen.


Bezoek ook ons Antiquariaat Betaboeken


Webhosting

Voor de hosting van onze websites bieden wij een stabiele en betrouwbare omgeving. Er vindt een 24 uurs monitoring plaats, gedurende 7 dagen in de week. Bij storingen staan technici gereed om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. De fysieke machine is door ons gehuurd en geplaatst bij een gespecialiseerde grote firma. Dagelijks worden er backups gemaakt van ons systeem en bij calamiteiten biedt dit grote zekerheid. U bent nooit meer dan een dag werk kwijt. Onze server heeft in 7 jaar tijd slechts 4 maal een kortdurende storing gehad en nog nooit is de backup nodig geweest.

Hosting

Naast uw site hebt u een domeinnaam nodig. Ook deze kunnen wij voor u registreren of verhuizen naar onze server. Dus bovenop de website kosten die u op de WebSites pagina vindt, komen deze (beperkte) kosten.

Domeinnamen

.nl€ 20,-
€ 18,-/jaar
.de .be€ 20,-
€ 18,-/jaar
.com .net .org€ 20,-
€ 35,-/jaar
.biz .eu .info€ 20,-
€ 60/2 jaar

Extra webruimte

voor als u niet uitkomt met de standaard webruimte. Het kan voorkomen dat u zoveel ruimte gebruikt, vooral foto's veroorzaken dit, dat u extra ruimte nodig heeft. Meer ruimte betekent voor ons meer backup-kosten, daarom zijn wij genoodzaakt dit in rekening te brengen.

€ 1,30/mnd